If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е то е ясно ,че дебитомера е консуматив .......... не се знае колко ще изкара със сигурност ............ може и да извадиш късмет ..........
моя не е 500лв,но е на БОШ за 230лв никакви проблеми вече 40к км.
Дали е оригинален незнам - ето сериен номер ако някой знае да сподели ......
0 280 218 019
А и филтъра ако е по дълъг може да си го резнеш на точния размер
И моя е със същия номер и също пише Бош, би трябвало да е орогинален и също го купих за 230 лв.
вече 40К км никакви проблеми - Незнам какво са се захласнали за тия 500 лв - някой се опитва да забогатее бързо.
Айде оферта от мен - продавам същия дебитомер(0 280 218 019 чисто нов) 330лв
е то е ясно ,че дебитомера е консуматив .......... не се знае колко ще изкара със сигурност ............ може и да извадиш късмет ..........
0 280 218 019
И моя е със същия номер и също пише Бош, би трябвало да е орогинален и също го купих за 230 лв.
вече 40К км никакви проблеми - Незнам какво са се захласнали за тия 500 лв - някой се опитва да забогатее бързо.
Я се ориенторайте малко и после пишете глупости вие сте с дебитомер с 5 крачета а моя е с 4,и ако искаш отиди в Бош да ти кажат цена за нов
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
0 280 218 019
Я се ориенторайте малко и после пишете глупости вие сте с дебитомер с 5 крачета а моя е с 4,и ако искаш отиди в Бош да ти кажат цена за нов
твоя може да е и 1500 НО има едно НО
Аз когато бях при БОБО преди година,той самият ми намери дебитомер за 515 лв или нещо от сорта,но беше над 510лв- оригинален на БОШ............. Аз не разбирам нито от крачета нито от ръце ,та в тоя ред на мисли демек БОБО е искал да ме натовари с 300лв,хем ми каза ,че цената е с отстъпка От там си правя извода ,че цената е малко висока и си взех от друго място(защото бях питал преди това)
Аз един път бях там даже и ти беше там незнам дали помниш
Извода е че както са за 5++ оригинални така са и за 2++ ......... не трябва ли серииния номер да е различен или аз се бъркам нещо .........
Comment